kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Ovo Cool Summer i HAOTAI su ljeto iskustvo. Jun 29, 2018


Sa dolaskom na visoke temperature ljeto, "dan saune" je uveden u cijeloj zemlji. S obzirom na takvo vrelo vrijeme, jedino što mislite da želite da uradite nakon napornog dana je da se prijatno ohladite, hladite telo na visokoj temperaturi i isperite sav umor. U ovom trenutku ostavite po strani sve dosadne poslove i ostavite mirno vreme.


Da biste uživali u kupatilu za kupatilo, to je bez sumnje najbolji izbor u visokokvalitetnoj tuš kabini . HAOTAI je svetao biser na planini sa jasnom svemirskom imaginacijom. To je ledeni Kačin koji se nalazi na južnoj padini šandongskog dela Yachan Tanggula, koji će biti ravno, kvadratno, hladno i odlučno. Odeljenje se ujedinilo u jednu, pretvorilo u ideal života, nasledio istu prekrasnu prelepu distancu. Lančana ručica nije staklena vrata, to je osećaj srčanog otkucaja.


Koristeći nehrđajući čelik od 304, površina glatkog svetla je dugačka za nošenje i delikatna, a dijelovi hardvera su svi liveni i oblikovani. Posle mnogo puta mlevenja i poliranja, okruglog je i glatkog i ima bogat osećaj hijerarhije. Oblici dijelova, kao što su šarke, stezaljka za zid, ruka za vuču, potezna šipka i tako dalje međusobno odražavaju, a izgled je u potpunosti integrisan, posebno sa oštrim uglom, opuštanjem i lakoćom držanja. Držanje i guranje; serija od 10 mm kristalno super bijelo staklo, izvan filma protiv eksplozije, sigurnosti i pouzdanosti; šarke za inox nehrđajući čelik ukrasni spoljašnji poklopac, podesivi, jednostavni demontaža, sakriti vijke; poziciju za otvaranje stakla koristeći elastični gumeni prsten protiv padanja, tako da pokretna vrata mogu nositi jaku težinu, a ne podrivati; vrata i fiksiranje Staklo usvaja vodonepropusni lepljivu traku organa, vrata i čvrsto staklo se montiraju na usisnu magnetnu traku; zidni zatezni zid dodatno je opremljen gumenim trakom; suvo vlažno odvajanje nije curenje.


Hangzhou Haotai Trading Co, Ltd
Dodaj: DACHENGMINGZUO, EKONOMSKO-TEHNOLOŠKA RAZVOJNA ZONA, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, KINA
Tel: + 86-571-82823873
E-mail: kellyshao2010@aliyun.com