kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Jednostavna tuš soba i garaža za kupatilo su dobra za svaki drugi. Ko je bolji? Jun 29, 2018


Na tržištu su dvije vrste tuš kabine i prostrane tuš sobe. Postoji mnogo funkcija celokupne tuš kabine. Postoji mnogo funkcija kao što su masaža, telefon i tako dalje. Postoji mnogo načina da otvorite vrata. Zbog toga je cena jednostavne tuš kabine sa najjednostavnijom funkcijom suve i mokre separacije mnogo veća. Dakle, poređenje između ukupne tuš kabine i jednostavne tuš kabine, ko će izabrati ekonomičniju?


Integralna tuš kabina


Cijena je visoka i cena je visoka


Cela tuš kabina se sastoji od uređaja za raspršivanje, tuš kabine, tuša, gornjeg poklopca ili rezervoara za ribu. Čaša tuš kabine je napravljena od kaljenog stakla, a donji cilindar i pod uglom su napravljeni od akrilnog kompozita. Cela tuš kabina je potpuno zatvorena, tako da su performanse toplotne izolacije posebno dobre, a nema potrebe da brinete o hladnom vremenu. Neke integralne sobe za tuširanje takođe imaju funkcije kao što su masaža stopala, masaža hlađenja, FM radio, parna voda, ventilacija, telefonski pozivi na odgovor i tako dalje. Cela tuš kabina ima nezavisnu drenažnu cev, tako da nema potrebe da se brine o vlaženju poda kupatila, čak se mogu instalirati i koristiti stari problemi u izgradnji, što je i razlog visoke cene cijele tuš kabine soba.


Jednostavna tuš kabina


Materijal je jednostavan i isplativ


Osnovno telo jednostavne tuš kabine je kaljeno staklo, ram je izrađen od aluminijumske legure, a šasija je akrilni kompozitni ili kameni temelj. Jednostavna tuš kabina je relativno jednostavna, osnovna funkcija kupke, iako nema više dodatne funkcije, ali je više nezavisna i koncizna od cele tuš kabine, jaka, sa jakim dekorativnim performansama, cena je jeftinija, može se prilagoditi prema stvarni uslovi toaleta i hobi vlasnika. Vrijedno je napomenuti da prosta tuš kabina nema plafon, tako da je polu zatvoren prostor sa lošom funkcijom toplotne izolacije.


Hangzhou Haotai Trading Co, Ltd
Dodaj: DACHENGMINGZUO, EKONOMSKO-TEHNOLOŠKA RAZVOJNA ZONA, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, KINA
Tel: + 86-571-82823873
E-mail: kellyshao2010@aliyun.com

Sljedeći: Masažna kada