kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Razlika između tuš sobe i kvaliteta je: Sep 08, 2018

Glavna razlika između Lin Bath Room i Lin Bath Room leži u kvalitetu materijala, dizajnu proizvoda, vodootpornim performansama i drugim indikatorima. Prostor za tuširanje kutije pokazuje da se potrošači mogu identifikovati po sledećim aspektima:


1. Izbor stakla: Prije svega, treba zapaziti da li staklo ima 3C obavezne sertifikate i oznake za otpuštanje (TEMPERED GLA55), ali takođe treba zapaziti da li je staklo propustljivo, bilo da postoje mehurići, nečistoće i veličina slomljenih čestica , poželjno sa profesionalnim osiguravajućim društvom.


2. Izbor kolutova: Kutije su osnovni delovi tuš kabine. Materijal rukava i međuosovinskih razmaka treba pažljivo razlikovati pri izboru i kupovini. Na tržištu je 304 nerđajućih čeličnih kotača, bakarnih obloga s prevlakom, cijevi od legure cinka, pločica od ugljeničnog čelika i plastičnih čaura. Među njima, 304 nerđajući čelik su najbolji, a njihova nosivost i otpor su odlični. Kapacitet korozije je daleko veći od drugih vrsta remenice.


3. Izbor aluminijumskih materijala: Pored ispitivanja o debljini potrošači takođe treba obratiti pažnju na osvetljenost poprečnog preseka uzorka, visok sjajni profil sa relativno malim nečistoćama i trebali bi se osjećati da li postoje rezovi u rezu, ako u unutrašnjosti ima brušenja, to pokazuje da materijal profila par može biti mekan, postoji rizik od deformacije feniksa.


4. Izbor hardvera: Oprema za hardver, jer površina postupka za galvanizaciju ili poliranje, prikrivajući pravu boju materijala, tako da određeni stepen obmane potrošači treba da se usredsrede na razumevanje da na tržištu postoji širok spektar hardverskih materijala : 304 nerđajući čelik, rupice, zlato od cinka, plastika, pri korištenju tuš kabine, 304 nerđajući čelik je najljepši performans, njegova tvrdoća od nerđajućeg čelika 304 je mnogo veća od bakra, cinka, zlata, plastike i drugi materijali. Površina od nerđajućeg čelika 304 ima super anti-korozivna svojstva. Nakon procesa površinskog poliranja, površina je svetlija i otpornija na koroziju, a površina može dugo biti lepa.


5. Izbor trake: skup odličnih performansi zaptivanja tuš kabine treba da bude u staklu i dislokacija staklenih veza je traka u obliku organa ili dislokacija trake; profili na zidu ne bi trebalo da imaju dizajn trake, staklo prema zidu treba da ima dizajn trakaste linije; kontakt stakla i predmeta treba da ima zaštitu trake.


6. Izbor kamene podloge: Prilikom izbora kamene baze, obratiti pažnju na debljinu poprečnog preseka kamene osnove, bilo da postoje pore u poprečnom preseku i proces obrade površine kamene baze. Kamena baza sa odličnim performansama trebalo bi da bude debljine l0mm, gladak poprečni presek, bez pore, bleda boja. Površinski tretman je najbolji tretman boje za brijanje.


7. Izbor ručica: ručke za tuš kabine često potisnu i povlače, deo ručica takođe igra funkciju ručnika, tako da pri izboru ručica da biraju materijale visoke otpornosti na visoke čvrstoće, struja rukuje uglavnom 304 ručice za poliranje od nerđajućeg čelika, ručke za bakarnu elektroploču, ručke za elektroploču od legure cinka, plastične ručke za elektroploču, od čega nerđajući čelik od 304. Čelična polica za ručenje ima najljepše performanse.


8. Izbor dizajna: Odlična imovina tuša nije samo dobar kvalitet materijala već i od vitalnog značaja u dizajnu. Trebalo bi barem imati praktične dizajne kao što su ultra stabilni dizajn staza, dizajn protiv derailanja, dizajn bez lepka, prilagodljiv dizajn, dizajn kolutova i tako dalje. Takvi proizvodi ne samo da imaju lep izgled, već imaju i dug životni vek. Sigurnost i stopa neuspeha su veoma niski.


shower room

Hangzhou Haotai Trading Co, Ltd

Dodaj: DACHENGMINGZUO, EKONOMSKO-TEHNOLOŠKA RAZVOJNA ZONA, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, KINA
Tel: + 86-571-82823873
E-mail: kellyshao2010@aliyun.com