kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Jednostavan tuš soba i ukupno tuš soba koja je bolja? Što je isplativo? Feb 09, 2018

Trenutno, postoje dvije vrste tuš i tuš sobe u trgovini. Cijeli tuš soba je puna funkcije, a neke također imaju posebne funkcije kao što su tuš i tuš, odgovaranje na pozive i tako dalje. Način otvaranja vrata je također raznolika, ali cijena je visoka. Kako odabrati između praonice i jednostavan tuš soba?


Potpuno funkcionalan i skupo

Ukupni praonicu po pravilu prskalica, tuš, tuš paravanom, krov ili kada sastav, kupatilo sa tušem kaljeno staklo, dno cilindra, a pod općenito akril kompozitnog materijala. Ukupni tuš soba mora biti potpuno zatvorenim, dobra Toplinska performanse, nema potrebe koristiti Yuba čak i zimi.

Osim toga, Ukupna funkcija praonice, a neki i sa stopala masaža ' tuš, FM radio, pare, iscrpiti, odgovoriti na telefon i druge funkcije.

Kao potpuno zatvorenim kupka soba sa nezavisne drenaža, bez potrebe da mokri u kupaonici, pa za staru, građevinski problemi uzrokovani procjedne vode zgrade, privremena izgradnja vodonepropusne, mogu poslužiti.

Nedostataka ukupnu praonice je skupo, skupih proizvoda ili čak desetke tisuća Yuana. Ukupna veličina praonice je općenito veliki i osnovni mogu se prilagoditi, fleksibilnost je siromašan.

Osim toga, budući da funkcija je relativno komplicirana, starije osobe moraju imati obiteljski smjernice i djece općenito se ne smije primjenjivati sam.


2. Prema idealan prostor

Ako odaberete ukupnu praonice, znati stane je dobro. Kada kupujete u osnovi obratite pozornost na nekoliko aspekata:

1. Ukupni praonice ako sadržaj je relativno visoka, Odaberite kvalitetu i nakon-prodaja zagarantovano Branda.

2. Nemojte biti pohlepni, dosta dosta. Jer prosječna obiteljska kupaonica prostor je ograničen, prevelika tuš soba će se previše prostora daje smislom za ugnjetavanje.

3. razmotriti otvaranje vrata. Način otvaranja vrata je obično podijeljen u otvorene, otvoreno (lijevi i desni slide), otvoren unutra. Općenito otvorena vrata je veliki prostor, razmotriti da li je stvarna površina je dovoljan.

4. uzeti u obzir Ukupna visina tuš soba i WC visina je prikladno. Ukupna visina praonice je općenito 2,1 m, instalacija također morati povećati visinu od oko 10 cm, pa stvarnoj visini kupaonica veća od 2,2 m, inače ništa više nego uvođenje u službu.

5. povisok kraj spremnika možete se okupati, ali ako su stari i djecu kod kuće, pokušajte izabrati kraj spremnika ili iz neugodnosti.

SAVJET: WC bi trebao biti instaliran prvi praonicu, slijedi ugradnja ostalih stavki ili može biti mjesta za nedovoljno tuš soba uvjetima.