kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Tuš soba osnove Jan 10, 2017

Tuš soba značajke:

1. mokro i suho razlikovanje funkcija

Home poboljšanje je sve više upscale luksuz dok WC je također dužan razliku između suhe i mokre dijelove u mokro područje kompletan tuš, ne utječe na funkcionalnost suha područja, slijedi čisti i čišćenje nakon svakog tuširanja. Neptum tuš nepropusnost vode jak, da biste izbjegli Propuštanje vode, brzo osigurati cijelu sobu i produžiti život visoko kvalitetni namještaj i namještaj za kupaonice. Više humanized dizajn ručnik i čisto otvoren butik dućan s odjećom, završio tušem čini vas nakon svega umoran, čistu i suhu i ravno u spavaću sobu, tuš je potpuna ne andquot; Povlačenjem svojih feetandquot;.

2. toplo, sigurno funkcija

Plina ili plinskih bojlera koji su uključeni u svakodnevni život, sigurnosni tuš dobro prozračenom. Tuš kabine može biti instaliran u tuš krov kupaonica grijač lampe, postigao u provjetravanom slučaju osigurati da tuš tijekom funkciju držati toplo. U međuvremenu, tušem s toplom i hladnom udarce kaljeno staklo je vrlo jaka, čime se osigurava kvalitetu i sigurnost proizvoda sama, i lako se čiste, svježe i Zdravo.

3. zdravstvene funkcije

Natjecanje socijalne, buke grada, udarac u dan tenzije rada Hou, možete ima privatni prostor za umoran od fizičke i mentalne pruža potpuno od opustiti okoliš, kravata multifunkcionalni proveo zalijevanim, topla i hladna naizmjenično poticaj tijelo funkcije puštanje rad pritisak, protok kontinuirano brzom udarce i lakoćom tuširanje naizmjenično poticaj i dosegla kapilare ekspanzije i kontrakcije , tijelo fitness, otklanjanje umora efekta, osjećam dom ugodno i toplo.