kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Tuširanje također morati uzeti dobro pazi Feb 09, 2018

Uz poboljšanje životnog standarda, tuš soba je postala standardni produkt modernu kupaonicu. Tuš može ne samo igrati ulogu razdvajanja mokro i suho, ali i Dorada dodir u Ukupni ukras, naglašavajući osnovnu okus umjetnosti. Obično koliko dugo održavati tuš boravka? Znaš li tuš soba održavanja savjeta?


Kupaonica čista

Prilikom čišćenja zidova i DNA ispod tuša, koristite mekom, suhom krpom. Ako postoji blagi prljavština, molimo koristite meku krpu ili spužva blagim deterdžentom na čistu, tvrdoglavi alkohol, Molimo uklonite. Kada koristite poseban prašak za kupaonicu, budite sigurni da ga ispravno koristiti sukladno mjere opreza opisano na kontejner. Pogrešno korištenje ljudskog tijela će imati nepovoljan utjecaj, i lako napraviti proizvod neke nepovoljne uvjete. Ne Koristite sljedeće stavke za čišćenje: acido-bazni otapala, lijekovi (kao što su Klorovodična kiselina), što pomaže, deterdžent i tako dalje.


Kako korištenje i brigu o tuš soba koloturnik

1, push-pull praonicu, postoje dva načina Klizni blok i klizanja kotača.

2, valjci, klizače u upotrebi treba obratiti pozornost na problem: kako bi se izbjeglo sljedeće sila sudara s aktivnostima na vrata, kako bi se izbjegla aktivnosti vrata; obratite pozornost na redovito čišćenje tračnice, valjci, klizače, punjenje maziva (sredstva za podmazivanje ili podmazivanje voska); Podesite namještajni vijak klizača redovito kako bi se osigurala učinkovita ležaj i klizna klizača pokretnim vratima.


Kaljeno staklo održavanja

1. ne koristite oštre predmete pogoditi ili pogodio površinu stakla kako bi se izbjegla oštećenja.


2. ne koristite tu vrstu korozivnih tekućina obrišite površinu stakla, kako ne bi oštetiti Površinski sjaj.


3. ne koristiti grube materijale obrisati staklenu površinu kako bi se izbjeglo ogrebotine.


Sljedeći: Tuš Soba Dizajn