kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Praktičan višenamjenski tuš soba korake instalacije eliminirati sigurnosne rizike Sep 23, 2017


Neki ljudi su rekli da takve rečenice: "WC može imati kadu, ali ne mogu bez cijeli niz tuš soba."Multi-funkcionalna kupaonicaizgleda fin, moderne, to je raznolika da pokaže širok raspon stilova, praonice tako brzo osvojiti ljude, zauzeli prostor glavne kupaonice. Što je instalacija uvišenamjenski tuš soba?


Danas podijeliti s vama pod praktičan višenamjenski tuš soba instalacijske korake, uklonite sigurnosne rizike, određeni koraci su sljedeći:


1 za određivanje mjesta ugradnje cijeli praonicu, podesite na dnu save stopala vijak, dno save pronaći dobru razinu, a zatim dobro vodovodne cijevi; i onda na dnu save vode testirati da biste provjerili da li je curenje fenomen. (Ako uvođenje u službu je kompletan i vodi test, jednom pronašao da procuri, održavanje je složenije) na backplane i tuš zaslon sa inox vijcima fiksna na stražnjoj strani sliva.


2, sklopljen na obje strane fiksni dio, isto sa inox vijcima.


3, skupština prednje strane tuš zaslon fiksna stakla, brtvu ugrađen u obje strane stakla i okvira za povezivanje pukotine.


4, povezati aktivnosti vrata, skupština gornji poklopac sa ljepilo rubu posebna stakla protiv plijesni. Pristup napajanje, pokušajte u odjeljku računalo.


5, topla i Hladna voda priključak na spoju 90 stupnjeva čisti Bakar lakat i žica veza u vodu, kako bi se izbjeglo izravnu vezu sa žicom priključna crijeva uzrokovane loše vodoopskrbe. Dovod vode suđenje, provjerite da li Propuštanje vode.


6, cijevi za vodu u kanalizaciju, stakla ljepilom zatvaraju oko usta, instalacija je završena.


Trading co, Ltd Hangzhou Haotai
Dodati: DACHENGMINGZUO, EKONOMSKI TEHNOLOŠKI RAZVOJ zona, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, Kina
Tel: + 86-571-82823873
E-pošta:
kellyshao2010@aliyun.com