kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Prava analiza Sanitarije industrija plana razvoja naprijed da bi pobijedio na tržištu Jan 10, 2017

Prvo pravilo iz kupaonice situacija enterprises marke kupaonice za riješiti cijena ali ne marke mora platiti višu cijenu, pa čak i u kraj. Akutno svjesni toga, važnost pravilno razumijevanje branding i brand, krećemo na dugoročni razvoj Kine poduzeće će graditi Marki sa pravi odlučnost.

Zakon II: je zlatni rudnik tradicionalne kineske kulture, Chinaand #39; s sanitarije industrije na sljedeću razinu, cestom Branda, otvaranje domaćih tržišta, za izvlačenje zlata iz tradicionalnih kultura i nastavio usavršavati zlato, i koristeći pravo metode krivotvoriti zlato, to je najbolje da uzrokuju potrošačima da padne u zlatni nakit. Naravno, kako bi se izbjeglo zlata Rudarstvo deforestacije.

Zakona tri: nedostatak brand strategija će biti ograničen unutar dulje vrijeme, zdravom i brzom razvoju Chinaand #39; kabela s sanitarne industrije, prirodno, restriktivne sanitarni poduzeća koja posluju na domaćem tržištu, što vlastitim iskustvom i vizijom je nerazdvojni Kina šefa. Stoga, šefovi Kina mora naučiti andquot; climbingandquot; ili andquot; na towerandquot; da uspravno stajao, gledao puno dalje.

Zakon IV: polovni OEM sanitarije izvoza nije prikladan andquot; fanfareandquot; da se otvori na domaćem tržištu, za andquot; dogovor ili dealandquot; oblikovati brand, trebalo je robustan i sustavno, ultra niske cijene put da Proširi na domaćem tržištu, izgraditi snažan brand.

Pet zakona: za rad na domaćem tržištu, Kina kupaonica industrija usluge moraju biti kao Chinaand #39; s električni aparat industriji usluga učenja, u liniju, ili poboljšanje Kini sanitaryware Marka zlata, kao Slijepac hoda na suncu, ali nikada stvarno imati svjetlo na dohvat ruke. U međuvremenu, andquot; u strategyandquot; će postati jedan od važnih gibanja brandand #39; s uspon.