kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako odabrati tuš soba, jedna od najvažnijih tri komada u kupaonici? Sep 08, 2018

Tuš sobajednostavan modni stil, promjenjiva oblika, jak izvodljivost, učinkovito ostvariti odvajanje suhog i mokrog i ima tople funkciju, tako duboko voljen od većine potrošača, i postao jedan od najvažnijih "tri komada" WC, struja tržište tuš soba sorta, dobre i loše kvalitete, potrošači kako odabrati što o proizvodima koji su zadovoljavajuće? Preciznost praonice misli da možemo početi sa sljedećih aspekata:


potvrdili preliminarni plan:


U prethodna istraživanja, relativno adekvatan tuš prostor bi trebao biti rezerviran, po mogućnosti ne manje od 900 cm * 900 cm. ispod ovog veličina prostora je vrlo uska, udobnosti tuš utjecat će u određenoj mjeri, općenito, preporučuje se kako bi se postigla 1000 cm * 1000 cm gore, dovoljno prostora će biti bolji tuš doživljaja. Također obratite pažnju na lokaciju na WC i toaletnom ormariću, ne samo osigurati adekvatnu tuš prostora, ali i da razmislite o upotrebi u ormarić i WC.


Općenito govoreći, kupatilo sa trg (ugao tip) više pravokutnog kupaonicu sa tušem dijeljenje (cik-cak) prema put praonice može se podijeliti na više flat vrata i vrata uklanjanje dvije vrste, vlasnici mogu izabrati prema svojim preference, ali izbor ravna vratatuš soba, treba obratiti pozornost na događaj izvan otvoreno da li će dotaknuti na WC ili kupaonicu kabineta, učiniti opći zahtjev rezervirati tuš veličine 1100 cm * 1100 cm kako bi se osiguralo da postoji dovoljno prostora za zatvaranje mobilne vrata nakon ulaska utuš soba.


Posle plana uređenja WC, pažnju treba posvetiti položaju i smjeru vodovodnih cijevi i žica u zidu, kako bi se izbjeglo pucanja vodovodnih cijevi pri instalaciji tuš soba, i organizirati položaj sklopke za propuštanje zaštitu i strujne utičnice, kako bi se osiguralo da se nalaze izvan tuš područja, kako ne bi uzrokovati neugodnosti u upotrebi.

Shower room

Trading Co, Ltd Hangzhou Haotai

Dodati: DACHENGMINGZUO, ekonomski tehnološki razvoj zona, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, Kina
Tel: + 86-571-82823873
E-pošta:
kellyshao2010@aliyun.com