kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj
Tuš kabina za kupatilo Personalizovana lepotica nije teška. Sep 08, 2018

U kupatilu, površine 34 kvadratna metra, mnogi domaćinstva čak i ne razmišljaju o tome, ali s obzirom na ovu situaciju, slivovi, toaleti, tuševi ... Sva lepa sanitarija zaslužuje naš oprezni ukus. Želite igrati u prekrasnom i praktičnom kupatilu u stvari nije teško, ovladati dobrom mašinom za prihvatanje, tako jednostavno napraviti lijepu kupku!


Stavite na visoku policu i iskoristite prostor. Duo umivaonik ne mora da se sastoji, rastojanje takođe može da izazove lepotu.


Jednostavan nosač za skladištenje takođe može da se zamahne. Da li je vaša porodica dovoljno zelena? Takav skladišni prostor, mala kupaonica također može pretvoriti u mali park!

Pogodno je koristiti bočni ugao da nacrtate rack za skladištenje. Ima li dovoljno prostora za skladištenje? Viseći prostor je prilično gust.

Bathroom shower roomNe želiš da se stavljaš u zrak? Uzimanje ormara je jednostavno i osvežavajuće kako jeste. Složena particija, izgleda posebno osvežavajuća!

Da li volite da čitate kada pevate? Uzmite toalet biblioteku i pratite je. Hoće li vreme u WC-u biti dosadno? Ali dizajn efekta ventilacije treba da se dopunjava!

Bathroom shower room


Rattan skladišni ormani i beli ormarići su jednostavno lepi. Svjetlosni pozadinski zidovi dopunjuju jedni druge, a sveži i čist prostor za kupanje je jednostavno vizuelno uživanje.


Veliko kupatilo, možete pokušati napraviti kombinovani ormar. Jednostavan evropski stil, izvanredan i elegantan, sa starinskim vodilicom od čelika, apsolutno niskog ključa.


Hangzhou Haotai Trading Co, Ltd
Dodaj: DACHENGMINGZUO, EKONOMSKO-TEHNOLOŠKA RAZVOJNA ZONA, XIAOSHAN DISTRICT, HANGZHOU, KINA
Tel: + 86-571-82823873
E-mail: kellyshao2010@aliyun.com

Par: ne