kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Izložba > Sadržaj
Zašto imaš WC biti mokro i suho odvajanje? Jan 10, 2017

Prvo, koje su prednosti mokre i suhe odvajanja?

1 Učinit će kupaonica izgledati više lijepe, vlažne i suhe odvajanje: odvajanje mokrim i suhim WC je atmosferski i elegantan izgled, pogled na izgled je bolji, je dizajniran za u se obično Sudopera je u kupaonici i kupaonica ovaj blok je staklene pregrade, tako da možemo napraviti neke atraktivnije styling. Sudoper je također se može miješati i dekor kao jedan od koje mnogi vlasnici rade, to će izgledati jako lijepo i povoljno.

2, a kupaonica će usporediti suhe zdravlje: mnogi kada WC u će stavljen drvo kvalitete kabineta, vodio staviti stvari, ali ne, zbog WC vlage vrlo velikih, s vremenom, kabinet na će je odjeća, a također će uzgoj mnogih bakterija, takva, mi ne samo da novac teško kupiti novi kabineta, previše mokra riječi, kupaonica također će privući mnoge žohara , pauk, mnogi buba, ali potpuno od dosadnih od!

3 i vrlo zgodan razumne: ima ima jednu oprati kadu Tajvan, postoji smo o Seng WC i pranje sukoba ima, pogotovo u kući u odnosu više od gužve, ima ima takav izgled može čini zaseban narod ima takav raspored u koristeći gore je vrlo zgodan od i kasno u iscrtamo aspekti uspoređuje povoljno , kemijska kabinet tijela sve dok s krpe nježno obrišite na dobro je.

Drugo, koji su nedostaci mokro i suho odvajanja?

1, veća ograničenja: mokro i suho odvajanje i najveći problem je sve jedinice su bile prikladne i za precizno pogodan samo za nove kuće sad su područje od onih velikih, kao Kućište je krajnje neprimjereno. Iako neke kuće svibanj biti promjena je moguća, ali projekt je više problema i cijena će biti relativno visoka, pa osoblje će imati utjecaj na proračun.

2, a prostor za veliki: mokro i suho odvajanje za područje zahtjevi također je je velika, najmanje kupaonica dodani izvan kupelj Tajvan može ima 8 kvadrata površine, ili učiniti gore će vrlo od gužve, obično će to wash Tajvan i WC odvajanje od, dalje će trebati više bočnog zida ili više sloj vrata, ne samo tako , možemo izolacija kupelj Tajvan i kupaonica uglavnom je pripada poseban trošak naplate od, opet te neke ukrasne s dijelova, kao troškovi troškovi što će je postao je visoki ima.