kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Izložba > Sadržaj
Sigurno, lako čiste dječje je kupiti tuš sobe dva najvažnija standarda Jan 10, 2017

Sigurnosno motiviranu

Moderni ljudi imaju naviku da svakodnevno tuševi, tušem s vrlo visoke frekvencije, i na pretpostavci gole ljudske kože. Kupaonica se sastoji uglavnom od stakla i oblika, uključujući staklo za 95%, tako da sigurnosno staklo je najvažnije.

Popularni tuš koristi kaljeno staklo utjecaj otpora je 5 puta od obične staklene, kaljeno staklo može dalje dogoditi automatski bez izravne mehaničke sile praska, zabrinut za eksplozije kaljeno potrošača. Sebe je jedan od inherentne karakteristike kaljeno staklo, iako samo 3/1000, ali čak i pomoću visokokvalitetnih kaljeno staklo, u teoriji, ne može isključiti mogućnost self-, korisnik izazvao sigurnosni rizik.

Lako čiste djece i #39; s

Zajednički tuš soba se koristi za neko vrijeme Nakon napuštanja voda mrlje na staklu, prirodni skala tijekom dugog razdoblja, mnogi potrošači žale na sredstvo za čišćenje kupaonice stakla, uporaba čišćenje agenti, bez obzira koliko čist je nesposoban to maknuti tvrdoglav razmjera. Skala je zapravo voda sadrži kalcij i soli magnezija i drugih minerala talog, nakon korištenja tuš, tuš površine priložene staklenih perli, isparavanje kapljica u procesu će biti teško rastopiti kalcij sulfat, kalcij karbonata i drugih minerala talog, i #39; s teško uklanja kamenac.

Kroz praonicu, uz siguran i lako se čiste kao prodajna mjesta broj proizvoda, oslanjaju isključivo na ove dvije točke i kako odabrati kvalitetu proizvoda? u Xiao bian preporučuje potrošačima pri odabiru tuš soba, trebali biste odabrati broj Jake brandove.