kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Izložba > Sadržaj
Kako odabrati pravu kade Jan 10, 2017

Na uzavrelom vrućeg ljeta, izvan posla kod kuće, i ako staviš sebe u vrućoj vodi, pijenje pića uživati namakanje u kadi, Isperi moja umorna, za svjež, to je uz veliki užitak. Ali ako hidromasažna kada odabir nije dobro, nije samo nezgodan za korištenje, također sklona ogrebotina, blijedi, i tako dalje. Pa kako odabrati lijepe i udobne kadi, ispod da vam kažem kako odabrati pravu kupelj male serije.

U Odaberite kadu od kada je, treba uzeti u obzir elemenata vrlo više, prvo da razmotri od je brand i materijal, ovo obično je od kupnje budžeta kako bi odlučili o; drugo je kada veličina i oblika i vodeći rupa lokacija, ti elementi je od strane kupaonice izgled i objektivno veličina odlučio zadnji također prema sebi hobi i preference Odaberite kadu stil i tišini stupnjeva. Znaš vrlo jasno koliko kade, vrijedi ističući veličinama istu kadom, dubina, širina, dužina i konture, nisu isti. Ako vam se sviđa u potopljeni u dubokoj vodi, provjeriti visinu otpad Izvozi. Osim što može omogućiti vodeći dizajn, rukonasloni različitih oblika i veličine koje možete izabrati. Ako želite instalirati u kutu kade, treba znati da je općenito pravokutne kade uzeti gore manji prostor i provjeriti kupatilo za obećanje da odaberete ovo...

Hidromasažna kada materijal određuju njegova svojstva, prije kupnje obratiti posebnu pozornost na materijal. Glatki dodir površine kadi vidjeti ako također sa rukom udaraljke kadom za određivanje debljine kupelj i kada je jaka morate snažno pritisne rukom, uz njegovu nogu nagazio. Ta potreba za kupnju u osobi suditi. Kupi kupelj mora biti andquot; watersandquot; testiranje, posebno kupiti Jacuzzi kadom, ako je zvuk motora prevelika, pobijedilaa #39; t čine ljudi potpuno opušteni kupka vrijeme, dajte neki teret na ljudski duh.