kellyshao2010@aliyun.com

+86-571-82823873

Kategorija proizvoda
Kontakt Haotai

Adresa:Dachengmingzuo, ekonomski tehnološki razvoj zona, Xiaoshan District, Hangzhou, Kina

TEL:+ 86-571-82823873

Mobitel:+ 86 13516810295

E-mail:kellyshao2010@aliyun.com

Web stranica:www.hzhttrade.com

Dom > Izložba > Sadržaj
Natjecanju izazvane tuševi poduzeće mora pridržavati original Jan 10, 2017

Tuš soba s mokrim i suhim odvajanje, Moda i druge prednosti, voljen od potrošača, i korištenje, ovaj trend je više izražen u posljednjih nekoliko godina, pa tamo gdje je potražnja tamo su tržišta. Veliki broj sredstava pumpa u praonicu, široko tržište izglede je postupno više i više ljudi zna novačenja tuš industriji više.

Injekcije znatan ljudskih, materijalnih i financijskih sredstava, čini tuširanje tržištei #39; s eksplozivnim rastom. Ali postoje mnoga pitanja iza brzorastuće, praonice veliko tržište potražnje, dovela je do neke ne snagu tuš Enterprise rađanja, ta poduzeća nemaju stvarni kapacitet proizvodnje, nema vlastiti dizajnerski odjel, jednostavno jer sam vidio da je isplativo ući, dovodi do proizvodnje bez dozvole bez dozvole, Formaldehid, standarde kvalitete i drugih problema izloženi. Ozbiljno utjecati na tuš zdrav i pravilan razvoj tržišta.

U trenutni žestoke konkurencije u tuš soba marketing, dio praonice i pred veće izazove u razvoju poduzeća. Oštra konkurencija na tržištu je kao neka četka, tržište opstaju će biti intenzivnije. Tuš soba će tržištu isti licima miješanje u skladu s tim, mnogo slabih i kvalifikacije ne prijeći granicu preduzeća će biti eliminiran.